Looking For Anything Specific?

Passolig / Passolig kart sayısı 4 milyona yaklaştı | Spor haberleri ... - Passolig anlaşmalı mağazalarda indirim elde edilebilir, passolig kartı yine anlaşmalı toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı yerine kullanılabilir.

Passolig / Passolig kart sayısı 4 milyona yaklaştı | Spor haberleri ... - Passolig anlaşmalı mağazalarda indirim elde edilebilir, passolig kartı yine anlaşmalı toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı yerine kullanılabilir.. Bir bilgin var mı ? Passolig kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Passolig kartınız gelene kadar gitmek istediğiniz maçın biletini internet üzerinden almanız ve takımınızın stat girişinden tek girişlik kart almanız yeterli. Taraftarlar için çok büyük önem arz eden passolig sıra beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde. Passolig, 14 nisan 2014 yılında türk futboluna 'merhaba' dedi.

Kart başvurusu yapmak için www.passolig.com.tr adresine girmeniz gerekiyor. Passolig kartınız gelene kadar gitmek istediğiniz maçın biletini internet üzerinden almanız ve takımınızın stat girişinden tek girişlik kart almanız yeterli. Kombinenizi ya da satın aldığınız maç biletinizi passolig kartı olan başka bir kişiye aktarabilirsiniz. Passolig ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Passolig kartların kullanım süresi ise 1 yıl.

Passolig | Cüzdan Ön Ödemeli Kart
Passolig | Cüzdan Ön Ödemeli Kart from cdn.passolig.com.tr
Tümü | bugün sorunsallar (1). Passolig kartların kullanım süresi ise 1 yıl. Burada 3 farklı kart tipinden kendinize uygun olanı seçerek başvurunuzu yapıyorsunuz. Explore tweets of passoli̇g @passolig on twitter. Passolig, sistemi itibarıyla takımlara maddi kazanç getirir. Kart başvurusu yapmak için www.passolig.com.tr adresine girmeniz gerekiyor. Ön ödemeli kart başvurusu yapıldıktan sonra elde edilen passolig kart ile, anında elektronik bilet ya da kombine. Последние твиты от passoli̇g (@passolig).

30 ağustos 2018 14:55 batuhan b.

Açiklama yapacağiz passolig genel müdürü özgür gündoğan ise konuyu şu an değerlendirme safhasında olduklarını belirtip daha sonra açıklama yapacaklarını söyledi. Kart başvurusu yapmak için www.passolig.com.tr adresine girmeniz gerekiyor. Passolig kartınız gelene kadar gitmek istediğiniz maçın biletini internet üzerinden almanız ve takımınızın stat girişinden tek girişlik kart almanız yeterli. Bir bilgin var mı ? Dünya'nın en gelişmiş taraftar kartı passolig ile maç bileti almak çok kolay. Passolig kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Passolig haberleri ve passolig hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. 2016 kasım ayında passolig kullanan taraftar sayısı 2 milyon 500 bin kişiye ulaştı. Ön ödemeli kart başvurusu yapıldıktan sonra elde edilen passolig kart ile, anında elektronik bilet ya da kombine. Taraftarlar için çok büyük önem arz eden passolig sıra beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde. Passolig banka kartı bir stadyum giriş kartı ve atm kartından çok daha fazlasını size sunuyor. Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır. Tümü | bugün sorunsallar (1).

Passolig kartınız gelene kadar gitmek istediğiniz maçın biletini internet üzerinden almanız ve takımınızın stat girişinden tek girişlik kart almanız yeterli. Bize çağrı merkezinden (0 850 724 33 44) veya @passoligdestek'ten ulaşabilirsiniz. Passolig bakiye sorgulama i̇şlemi nasıl yapılır? Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır. Passolig kartları 3 ayrı kullanım seçeneği ile sunulmakta olunup, bunlar şu şekilde verilir;

Passolig | Kampanyalar | Sadece Passolig Kart sahiplerine ...
Passolig | Kampanyalar | Sadece Passolig Kart sahiplerine ... from cdn.passolig.com.tr
Passolig banka kartı bir stadyum giriş kartı ve atm kartından çok daha fazlasını size sunuyor. 2016 kasım ayında passolig kullanan taraftar sayısı 2 milyon 500 bin kişiye ulaştı. Dünya'nın en gelişmiş taraftar kartı passolig ile maç bileti almak çok kolay. Passolig anlaşmalı mağazalarda indirim elde edilebilir, passolig kartı yine anlaşmalı toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı yerine kullanılabilir. Açiklama yapacağiz passolig genel müdürü özgür gündoğan ise konuyu şu an değerlendirme safhasında olduklarını belirtip daha sonra açıklama yapacaklarını söyledi. Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır. İstanbul 8 ağustos tarihinde kuryeye teslim edilen kartım passolig müşteri hizmetleri üzerinden defalarca. Passolig ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Passolig, 14 nisan 2014 yılında türk futboluna 'merhaba' dedi.

Kart başvurusu yapmak için www.passolig.com.tr adresine girmeniz gerekiyor. Passolig kartınız gelene kadar gitmek istediğiniz maçın biletini internet üzerinden almanız ve takımınızın stat girişinden tek girişlik kart almanız yeterli. Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır. Açiklama yapacağiz passolig genel müdürü özgür gündoğan ise konuyu şu an değerlendirme safhasında olduklarını belirtip daha sonra açıklama yapacaklarını söyledi. Passolig bakiye sorgulama işlemi için atm'lere giderek bakiye kontrolü yapabilir veya 0 850 724 33 passolig bakiye sorgulama işlemi ile birlikte possolig cüzdan ön ödemli kartla yapılan alışverişlerin. Bir bilgin var mı ? Explore tweets of passoli̇g @passolig on twitter. Passolig, 14 nisan 2014 yılında türk futboluna 'merhaba' dedi. İstanbul 8 ağustos tarihinde kuryeye teslim edilen kartım passolig müşteri hizmetleri üzerinden defalarca. Passolig ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Последние твиты от passoli̇g (@passolig). 30 ağustos 2018 14:55 batuhan b. Passolig | passolig i̇nternet şubesi.

Passolig kartları 3 ayrı kullanım seçeneği ile sunulmakta olunup, bunlar şu şekilde verilir; Hocam passolig kartı almak istiyorumda internetten sipariş etmek için yeterli olanaklara sahip değilim klüp binasından ve ya staddan alabilirmiyim kart ? Passolig kartların kullanım süresi ise 1 yıl. Passolig banka kartı bir stadyum giriş kartı ve atm kartından çok daha fazlasını size sunuyor. Последние твиты от passoli̇g (@passolig).

Passolig | Kampanyalar | Aral Game'de 15 TL İndirim ve ...
Passolig | Kampanyalar | Aral Game'de 15 TL İndirim ve ... from cdn.passolig.com.tr
Passolig bakiye sorgulama işlemi için atm'lere giderek bakiye kontrolü yapabilir veya 0 850 724 33 passolig bakiye sorgulama işlemi ile birlikte possolig cüzdan ön ödemli kartla yapılan alışverişlerin. Passolig, sistemi itibarıyla takımlara maddi kazanç getirir. Passolig banka kartı bir stadyum giriş kartı ve atm kartından çok daha fazlasını size sunuyor. Passolig kartları 3 ayrı kullanım seçeneği ile sunulmakta olunup, bunlar şu şekilde verilir; Passolig anlaşmalı mağazalarda indirim elde edilebilir, passolig kartı yine anlaşmalı toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı yerine kullanılabilir. Explore tweets of passoli̇g @passolig on twitter. İstanbul 8 ağustos tarihinde kuryeye teslim edilen kartım passolig müşteri hizmetleri üzerinden defalarca. Tümü | bugün sorunsallar (1).

Kombinenizi ya da satın aldığınız maç biletinizi passolig kartı olan başka bir kişiye aktarabilirsiniz.

Passolig haberleri ve passolig hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Passolig içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Dünya'nın en gelişmiş taraftar kartı passolig ile maç bileti almak çok kolay. Passolig | passolig i̇nternet şubesi. Hocam passolig kartı almak istiyorumda internetten sipariş etmek için yeterli olanaklara sahip değilim klüp binasından ve ya staddan alabilirmiyim kart ? Passolig bakiye sorgulama işlemi için atm'lere giderek bakiye kontrolü yapabilir veya 0 850 724 33 passolig bakiye sorgulama işlemi ile birlikte possolig cüzdan ön ödemli kartla yapılan alışverişlerin. Passolig banka kartı bir stadyum giriş kartı ve atm kartından çok daha fazlasını size sunuyor. Passoli̇g kredi kartı, passoli̇g banka kartı ve passoli̇g cüzdan ön ödemeli kart çeşitleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. Bilet yükleme işleminin dışında, normal kredi kartlarında geçerli olan bütün uygulamalar geçerlidir. Passolig, sistemi itibarıyla takımlara maddi kazanç getirir. Taraftarlar için çok büyük önem arz eden passolig sıra beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde. Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır. Passolig bakiye sorgulama işlemini anlatan bir yazıdır.

Posting Komentar

0 Komentar